titslabiere.be Triple blond bier borstkanker TITS bier blond België Belgisch
NL

   A cohesive team!"Tits" Kijk maar naar de vorm van het glas om te weten waar ze het over hebben 2 jonge mensen met een passie ... bier heeft het stel onderzocht om de tieten te ontwerpen, iets meer dan een jaar geleden uit de tank. vorm van het glas is niet genoeg om je lippen te laten weken? Vertel je dat 50% van de winst wordt gedoneerd aan Belgische verenigingen die onderzoek naar borstkanker financieren! "Festival Bierez-vous

                         
We zijn twee: Guillaume LEYENS, van HEC in Luik en Laurent JANSSEN, van Gramme tot Luik en L.S.M. in Louvain-la-Neuve. Onderging door sport toen we nog maar een paar jaar oud waren, het is vooral een verhaal over vriendschap dat het dreamteam van de Tits heeft gegeven!

Zoals alle mooie zakenverhalen begon alles heel eenvoudig, bijna 5 jaar geleden, in een kleine keuken van Chaineux met een paar liter. Vanwege onze studies hadden we geen brouwerijopleiding en het was op het werk en door passie leerden we zelf de magie van het brouwen. Dit leren was lang en gecompliceerd, maar met doorzettingsvermogen kwamen we bij ons uiteindelijke doel: een perfect uitgebalanceerd bier dat we echt leuk vonden! Vanaf het begin was onze prioriteit om een voltooid product te hebben en te slagen!